Het beroep nagelstyliste

Als nagelspecialiste heb je een afwisselend beroep. Je komt dagelijks in aanraking met klanten die uiteenlopende wensen hebben. Verwacht wordt dat jij de gewenste behandeling op juiste wijze uitvoert, maar ook dat jij je vriendelijk en professioneel opstelt. Zo komen klanten graag bij je terug.

Shareska Martina

Vaktechnische vaardigheden

Als nagelspecialist voer je diverse behandelingen uit, zoals manicurebehandelingen, spabehandelingen, behandelingen met kunstproduct, maar ook designbehandelingen. Tijdens de opleiding tot nagelspecialist leer je hoe je deze behandelingen uitvoert. Hiervoor heb je vaktechnische vaardigheden nodig.

Sociale vaardigheden

Als je werkzaam bent in een nagelsalon heb je dagelijks contact met verschillende klanten. Met al deze klanten moet je goed om kunnen gaan. Klantvriendelijkheid zorgt ervoor dat je klanten ook voor een tweede of derde keer weer bij je terugkomen. Het is dus belangrijk dat je als nagelspecialist over sociale vaardigheden beschikt.

cornail

Commerciële vaardigheden

Hoe leuk je je werk als nagelspecialist ook vindt, je moet er wel je boterham mee kunnen verdienen. Commerciële vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. Denk hierbij aan productadvisering en verkoop, het berekenen van een behandelprijs of werven van nieuwe klanten. Om van je nagelsalon een succes te maken is commercieel inzicht van groot belang.

Voor meer informatie kun je altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Zo maak je gelijk kennis met de docenten en de manier van lesgeven.
Wil je op kortere termijn informatie, dan kun je ons altijd bellen of mailen. Je bent van harte welkom bij Nail Fashion Groningen.